04/09/2013

Bruxelles Trip-TIC

Beste allen,
We nodigen u van harte uit voor de projectie van de filmpjes die gemaakt werden in het kader van de videoworkshops van «Bruxelles Trip-TIC». Dit evenement gaat door op woensdag 11 september om 13u30 (tot ongeveer 15u30) in La Maison de Quartier Malibran, (Damstraat 10, Elsene). Dit jaar is er een partnerschap ontstaan tussen Bruxelles-J en het Belgisch Netwerk van de Anna Lindh Stichting ter promotie van onze videowedstrijd «We Tube, Smash Clichés in a Clip» (om culturele clichés te doorbreken en meer bruggen tussen culturen te bouwen).
Dit evenement wordt georganiseerd met de steun van Willy Decourty, burgemeester van Elsene; Bea Diallo, schepen van jeugd en gelijkheid van kansen; Delphine Bourgeois, schepen van Europa, en de leden van het college van de burgemeester en de schepenen van Elsene.
Graag bevestiging indien u komt op 02 231 13 00 of m.goetinck@medea.be.
Bedankt om deze uitnodiging door te sturen naar mogelijke geïnteresseerden.
Voor meer informatie over het evenement: http://www.bruxelles-j.be/archives/16457 en over de videowedstrijd op onze FB pagina : «Smash Clichés in a Clip».
INVITATION 2.3