17/10/2013

Videoworkshop 16 november 2013

In kader van de videowedstrijd ‘We Tube, Smash Clichés in a Clip » organiseert het multimedialabo BEAM van JES Stadslabo een basisworkshop film. Tijdens deze workshop wagen we ons aan een remake van een bestaand filmpje. Zowat alle stadia van de realisatie van een film komen aan bod. Speciale aandacht wordt besteed aan enkele technische aspecten zoals découpage, de film-as, verschillende beeldgroottes en beeldkaders. Ook experimenteren we met en zonder statief, scherptediepte, lichtinval en zowel automatische als manuele camerastand.

Wanneer? Zaterdag 16 november van 10-17 u.

Waar? Jeugd & Stad (JES, 3, Rue des Ateliers, 1080 Bruxelles)

Hoe inschrijven? Reserveer uw plaats door een email te sturen naar m.goetinck(at)medea.be of telefonisch 02/231 13 00. We vragen u uw naam en emailadres te vermelden. Let op! Er kunnen zich maximum 15 jongeren inschrijven.

Videoworkshop, We Tube Smash Cliches in a Clip

FAQ en reglement We Tube, Smash Clichés in a Clip

RVB de base