21/03/2014

Midi-Med: lunchdebat met dr. Kamel Mohanna over “Een Libanese arts die zich engageert in een onrustige situatie voor de burgers: moeilijke keuzes”

Beste allen,
Elke maand organiseert MEDEA, met de steun van de Europese Beweging België – op de middag een bijeenkomst rond een actueel thema over de Middellandse Zee. We zijn verheugd u uit te nodigen op een lunchdebat met dr. Kamel Mohanna, de secretaris-generaal van de Administratieve Raad van de Libanese NGO-koepel. Het thema van het debat is: “Een Libanese arts die zich engageert in een onrustige situatie voor de burgers: moeilijke keuzes”.

Wanneer? Vrijdag 21 maart 2014, van 12u30-14u.
Adres: Info-Point Schuman, Archimedesstraat 1, 1000 Brussel (op de hoek van het rond punt aan Schuman en de Archimedesstraat)
Indien u nog personen kent die geïnteresseerd zijn, mag u gerust de uitnodiging doorsturen. De link naar het inschrijvingsformulier vindt u in de uitnodiging in bijlage. Mag ik u vragen uw deelname te bevestigen voor woensdag 19 maart 2014?

De uitnodiging